Karl 2011

Karl henter fram noen fine unger.

Her diskuteres det.

En fin Dansk Broget

To fremtidige Undulat dommere.

To nydelige Laceving.

En titt inni volieren.

En nydelig unge.

To Laceving

Besøk på Nord Jylland 25.02-27.02.2011!

Når vi besøkte Benny Nielsen i november 2010 avtalte vi at vi skulle prøve å ta en ny tur ned til våre Nordjyske venner i løpet av vinteren og siste helga i februar var vi klar. Vi hadde planlagt en tur som omfattet besøk hos flere oppdrettere og en handletur innom PLL Volieren. Denne gangen fant vi (vi er som vanlig Kjell Olsen, Tor Even Graasvold og meg) det enklest å reise fra Kritiansand på fredag ettermiddag der vi plukket opp Tor Even for å ta ferjen til Hirshals der vi overnattet. Lørdagsmorgen gikk turen først til PLL Volieren for handel før vi reiste videre til Bjarne Christinsen i Aabybro, deretter reiste vi ned til Benny Nielsen i Farsø der vi overnattet hos han. Søndag reiste vi videre til Karl Juhl i Øster Hurup før turen gikk videre til Hirshals for å ta ferjen hjem til Kristiansand. Vi måtte igjen bare konkludere med att vi hadde hatt en vidunderlig helg der vi hadde blitt traktert med god mat, sett mange gode fugler og ikke minst møte mange hyggelige mennesker. Etter å tatt avskjed med Tor Even i Kristiansand gikk turen videre mot Haugalandet, det jeg etter å ha kjørt Kjell ut til Kopervik ankom leiligheten i Haugesund kl 06.45. Etter å ha sovet noen timer gikk turen videre hjem til Sauda der jeg ankom kl 20.00 mandag kveld.

Besøk hos Karl Juhl 27.02.2011!

Etter å tatt avskjed med Benny og Bente gikk turen videre til Øster Hurup der vi skulle besøke Karl Juhl. Tor Even og Kjell hadde hatt gleden av å besøke Karl før, noe jeg ikke hadde hatt, så jeg gledet meg til å se hans fugler og ikke minst hans hage da han er viden kjent for sin fine hage. Hagen var det jo ikke så mye å se til da det var vinter, men jeg må si jeg ble imponert over fuglene hans. Karl hadde mange forskjellige varieteter, så her var det et fargerikt fellesskap. Etter å sett og diskutert fugler en god stund ble vi og her traktert med god mat før vi satt kurs nordover mot Hirshals og Norge. Hagen fikk jeg dessverre ikke se og det må jeg si var meget synd da Karl skal selge huset. Dere kan se Karl´s hjemmeside her  Forside - www.juhl-oesterhurup.dk .

Nyeste kommentarer

04.03 | 20:34

Hei!
Ta kontakt med Hans Jørgen Mathisen som er formann i Norsk Undulat Klubb han bor i Fredrikstad og han kan helt sikkert hjelpe deg.
Mvh
Kjell Steinar

04.03 | 06:02

hei din side er flott... jeg ønsker meg utstill.undulat 5uker gutt normal-grønn.kan du hjelpe meg. jeg bor i SKI og kan hente i hele Østlands-området mvh

27.12 | 12:55

Hej Tor

Har du Antrasit du vil sælge?

24.04 | 15:07

Så kul hjemmeside