Benny 2011

Benny. Kjell og Tor Even studere noen av Benny´s unger.

Vi var alle enige om at her var det bra fugler.

Flott!

Ja, jeg må si det en gang til flott.

Besøk på Nord Jylland 25.02-27.02.2011!

Når vi besøkte Benny Nielsen i november 2010 avtalte vi at vi skulle prøve å ta en ny tur ned til våre Nordjyske venner i løpet av vinteren og siste helga i februar var vi klar. Vi hadde planlagt en tur som omfattet besøk hos flere oppdrettere og en handletur innom PLL Volieren. Denne gangen fant vi (vi er som vanlig Kjell Olsen, Tor Even Graasvold og meg) det enklest å reise fra Kritiansand på fredag ettermiddag der vi plukket opp Tor Even for å ta ferjen til Hirshals der vi overnattet. Lørdagsmorgen gikk turen først til PLL Volieren for handel før vi reiste videre til Bjarne Christinsen i Aabybro, deretter reiste vi ned til Benny Nielsen i Farsø der vi overnattet hos han. Søndag reiste vi videre til Karl Juhl i Øster Hurup før turen gikk videre til Hirshals for å ta ferjen hjem til Kristiansand. Vi måtte igjen bare konkludere med att vi hadde hatt en vidunderlig helg der vi hadde blitt traktert med god mat, sett mange gode fugler og ikke minst møte mange hyggelige mennesker. Etter å tatt avskjed med Tor Even i Kristiansand gikk turen videre mot Haugalandet, det jeg etter å ha kjørt Kjell ut til Kopervik ankom leiligheten i Haugesund kl 06.45. Etter å ha sovet noen timer gikk turen videre hjem til Sauda der jeg ankom kl 20.00 mandag kveld.

Besøk hos Benny Nielsen 26.02-27.02.2011!

Da jeg og Tor Even var innom Benny i november på vei ned til Bundesschau Kassel  avtalte vi at vi skulle prøve å komme ned på besøk i løpet av vinteren for å se hvordan det hadde gått med hekkesesongen hans og dette fikk vi mulighet til nå. Denne gangen var og Kjell Olsen med. Vi kom ned lørdagsettermiddag der vi etter å ha sett på fuglene en stund ble traktert med Bente´s nydelige middag. etter å fortært en nydelig middag bar atter ut i Benny´s nydelige fuglehus for videre fugletitting. Da vi skulle overnatte hos Benny skulle det bli en sen kveld med mye fugleprat. Vi reiste videre til Karl Juhl etter lunsj på søndag, og vi må atter takke Benny og Bente for deres gjestefrihet. Du kan besøke Benny´s hjemmeside her  Benny`s fuglehus .

Nyeste kommentarer

04.03 | 20:34

Hei!
Ta kontakt med Hans Jørgen Mathisen som er formann i Norsk Undulat Klubb han bor i Fredrikstad og han kan helt sikkert hjelpe deg.
Mvh
Kjell Steinar

04.03 | 06:02

hei din side er flott... jeg ønsker meg utstill.undulat 5uker gutt normal-grønn.kan du hjelpe meg. jeg bor i SKI og kan hente i hele Østlands-området mvh

27.12 | 12:55

Hej Tor

Har du Antrasit du vil sælge?

24.04 | 15:07

Så kul hjemmeside