Nordjysk Open 2011

Jeg må si att de har meget bra fugler i Danmark

Sekreteriatet med Sven Erik Korgård i forgrunnen med Karl Juul i bakgrunnen som skriver.

Oversikt over reolene med fuglene.

Fra venstre Karl Juhl, Kjell Olsen, Anne Elise Tveit Olsen og undertegnede.

Utstillere i dyp konsentrasjon under bedømmelsen.

Fortsatt dyp konsentrasjon.

Undertegnede med en kald øl med sin fru Marianne i bakgrunnen. Bakerst Anne Elise.

Som alltid avsluttes utstillingen med lotteri, her er det Britta Kristensen som sorter gevinster.

Månefisk en merkelig skapning.

En sjøhest.

En sel.

Is smaker godt etter en lang dag.

Nordjysk Open 2011!
Lørdag 20.08.2011 var det Nordjysk Open og som ifjor valgte vi (det vi si Kjell Olsen, Tor Even Graasvold og undertegnede) å besøke våre danske venner på Nord Jylland. I år valgte vi å ta våre fruer med på en weekend til Ålborg. Det var iår som ifjor en meget trivlig utsilling. Iår skulle Kjell Olsen være med under bebømmelsen som dommeraspirant, noe som gikk veldig bra, tror ikke han og dommer Lars Voss var så veldig uenige. Det var veldigt kjekt å treffe så mange kjente igjen, som vanlig var det morgenmat når vi kom og etter utstillingen fekk vi servert disse store danske smørbrød som er helt fantastiske. Deretter var det utloddning før vi reiste hver til vårt. Vi reiste tilbake tilbake til Ålborg der vi satte av være fruer før vi reiste vider til PL-volieren for å handle, og som vanlig blir det en god del handel. Turen gikk deretter tilbake til Ålborg og en god middag på kvelden, det ble ikke så seint før vi fant sengene da vi hadde en lang tur hjem neste dag.
Søndag tok undertegnde med fru og Kjell Olsen med fru en stopp i Hirshals for å oppleve Nordsjø Akvariet og jeg må si att det var en opplevelse, så alle som har mulighet bør ta en tur innom.

Nyeste kommentarer

04.03 | 20:34

Hei!
Ta kontakt med Hans Jørgen Mathisen som er formann i Norsk Undulat Klubb han bor i Fredrikstad og han kan helt sikkert hjelpe deg.
Mvh
Kjell Steinar

04.03 | 06:02

hei din side er flott... jeg ønsker meg utstill.undulat 5uker gutt normal-grønn.kan du hjelpe meg. jeg bor i SKI og kan hente i hele Østlands-området mvh

27.12 | 12:55

Hej Tor

Har du Antrasit du vil sælge?

24.04 | 15:07

Så kul hjemmeside