Kassel tur 2011

Ved støtta på Røldalsfjellet kl 15.30 16.11.2011

På kaien i Oslo

På vei ut Oslofjorden

Handlegata ombord

Inngangen til casinoet

Vi følte vi var i gode hender når vi oppdaget at kelner Miguel fra Barcelona. Dere husker han fra Hotel i særklasse.

Middag ilag med våre danskevenner.

Kjell med nyinnkjøpt hatt.

AZs logo i blomster

Vinner fuglen, men som dere ser er Jo Mannes sine fugler godt dressert, dei hviler når dei kan.

Fin Laceving

Tor Even tar bilder.

Australskbroket.

Kongeparakitt.

Dompap.

En Ugle.

En voliere med vadefugler.

En sliten Tor Even. Godt med god stol.

Tor Even Graasvold, Fred Sørensen og Kjell Olsen tar seg en velfortjent pause.

Hotelet.

En pause for å strekke på beina.

Tjukk tåke når vi reiser fra Kiel.

Tor Even og Kjell i en pause på lugaren etter taxfree handel.

AZ Bundesschau Kassel 19.11-20.11.2011!
Vi (Undertegnede og Tor Even Graasvold) hadde som de 2 foregående år planer om å reise ned til Kassel iår også, og i år fikk vi med oss vår gode reisekamerat Kjell Olsen som var med oss nedover første gang vi var nedover,vi var derfor meget glade for at han kunne være med iår. Iår som tidligere år reiste vi først opp til Åmdals Verk på onsdag for en overnatting hos Tor Even, noe som alltid er hyggeligt, mye fugleprat og mye gode fugler å se på så det ble som vanligt en sein kveld. Neste dag torsdag gikk turen til Oslo for å ta ferje til Kiel, noe som varmt kan anbefales. Vi ankom Kiel kl 10.00 fredagsmorgen godt utkvilte, før vi kjørte sørover til Kassel der vi ankom ca kl 16.30. Der møte vi noen av være danske venner som vi var ut å handlet litt med før vi spiste en god middag. Det ble ikke så sent vi før vi fant sengene, vi hadde en lang dag foran oss neste dag. Lørdag var vi tidlig oppe for å være tidlig nede på utstillingen, og jeg må si at det ikke var noen overraskelse at Jo Mannes atter en gang vant, det må seies at den mannen er utrolig, han vinner år etter år. Men det var mye annet fint å se også, så dagen gikk fort. Vi møte og en del andre danske venner som var kommet nedover med buss. Det ble en god del handel av ting og utstyr som vi vet det kan være vanskeligt å få tak i. Søndagmorgen reiste vi tidlig for å komme opp til Kiel tidlig nok til å nå ferja tilbake til Oslo. Vi fekk en like finn tur tilbake som vi fekk nedover. så vi ankom Oslo ca. kl 10.00 på morgenen. Turen gikk raskt vestover og Tor Even ble hentet av fruen slik at jeg og Kjell slapp å ta turen oppom Åmdals Verk med Tor Even, så turen gikk raskt vestover til Røldal der jeg og Kjell skilte lag. Jeg hadde bilen stående i Røldal så det var bare strake veien over fjellet til Sauda, der jeg ankom ca kl 19.00. Vi var vel alle eninge om at dette var noe som må gjenntas, så jeg håper at vi får til en tur i 2012 og.

Nyeste kommentarer

04.03 | 20:34

Hei!
Ta kontakt med Hans Jørgen Mathisen som er formann i Norsk Undulat Klubb han bor i Fredrikstad og han kan helt sikkert hjelpe deg.
Mvh
Kjell Steinar

04.03 | 06:02

hei din side er flott... jeg ønsker meg utstill.undulat 5uker gutt normal-grønn.kan du hjelpe meg. jeg bor i SKI og kan hente i hele Østlands-området mvh

27.12 | 12:55

Hej Tor

Har du Antrasit du vil sælge?

24.04 | 15:07

Så kul hjemmeside