Kassel tur 2012

Valgte iår å kjøre til Ølen for møte Kjell og Geir da jeg ikke viste når tid vi kom tilbake. Det var nattestengt over Røldalsfjellet. Skiltet står her ved Ropeid.

To forventningfulle kamerater som venter på å få komme ombord i ferjen.

Undertegnede får pleie av ferjens klovn.

En glad gjeng med normenn klar til en tur på byen torsdag kveld.

Det er tydelig at maten smaker.

Litt kunst fra byvandringen i Kassel. Dette skal forestille maur.

Litt mer kunst fra Kassel sentrum. Dette skal nok forestille en Transformer da den var bygd av bildeler.

Middag med våre danske venner fredags kveld.

Køen er lang rett før kl 09.00 lørdags morgen.

Det var 60 års jubileums utstilling til AZ.

Kjell, Geir og Frede studere vinnerfuglen til Holger Kehrer.

Vinneren grågrønn han fra Holger Kehrer.

Nok et bilde av vinnerfuglen.

En lutino familie.

Det er ikke bare undulater som utstilles, Her en lori.

Her bilde fra en av volierene med vadefugler.

Som tidligere år var også iår utstillt ugler.

Geir og Kjell studere en svane.

Våre danske venner uner middagen på hotellet.

Hva er vel bedre å avslutte en koselig kveld med enn en god dessert.

Venter på kaien i Kiel. Trøtte er en lang tur fra Kassel.

Undertegnede og Geir ved utseilinen fra Kiel.

Vakker sol ved utseillingen fra Kiel.

Hjemm til snø.

AZ Bundesschau Kassel 24-25 November 2012

Vi hadde iår som dei 3 siste årene også iår planer om å ta turen til AZ-Bundesschau i Kassel. Iår vart fekk vi en ny reisekamerat med oss, vår gode kamerat Geir Hovland slo følge med oss tre gamle travere, dvs Tor Even Graasvold, Kjell Olsen og undertegnede slik at vi ble totalt 4 stk. I tillegg reiste Arne Anderasen, Eldar Ellingsen, Jørn Kjeldstrøm og Hans Jørgen Matihsen også, slik at vi ble to biler. Iår som ifjor reiste vi med Kiel ferjen fra Oslo. Vi hadde iår funnet ut at vi ville ta turen en dag tidligere, slik at vi reiste fra Oslo på onsdag, da ville vi ha fredagen til en bytur til Kassel sentrum, noe vi ikke hadde hatt tid til tidligere. Kjell, Geir og jeg reiste tirsdag kveld opp til Tor Even der vi overnattet til neste dag før reisen gikk videre til Oslo neste morgen. det å komme til Tor Even er en opplevelse, der blir vi alltid motatt med god mat og god drikke itillegg til en god fugleprat. (Skal skrive litt om Tor Even sitt fuglehold litt senere.) Onsdag morgen sto vi tidlig opp for å nå ferjen i Oslo. Vi møte resten av gjengen på ferjekaien der det vart tid litt prat før vi fekk komme ombord. Overfarten til Kiel gjekk fint med fint vær og rolig sjø. Dette må jo sies å vær en behagelig måtte å reise på. Torsdag morgen ankom vi Kiel kl 10.00 og vi satte kursen for Kassel med engang. Etter at vi hadde ankommet Kassel utpå etter-middagen tok vi oss en tur ned til sentrum for å finne en resturant å spise på. Vi fant til slutt en skikkelig god biffresturant. det vart ikke så sent før vi tok turen tilbake til hotellet, alle var trøtte og slitne etter en lang dags reis. Nest dag var turen kommet for å gjøre oss kjent i sentrum av Kassel og muligens handle litt. Vi fant vel noe å kjøpe alle sammen (undertegnede fant noen fantastiske sokker, for det må vel sies at han ikke har et par ensfargede, så når han da fant disse fantastiske sokkene av merket Happy Socks var han meget fornøyd.)
Fredag kveld hadde vi avtalt å spise middag ilag med være danske venner. Dette var og en ny vellykket kveld med mye fugleprat, men det vart heller ikke så seint denne kvelden. Vi skulle jo på utstillingen neste dag. Vi var alle spente på hvem vinneren var iår da Jo Mannes ikke skulle delta. Det viste seg å være Holger Kehrer som vant med en grågrønn han, en fantastisk finn fugel. Dagen gikk fort med mye fugler å se på utstillingen og mye utstyr, for og annet å få hanldlet på messen. Lørdag kveld valgte vi å spise på hotellet før vi atter tok en tidlig kveld, for å være uthvilte til søndag da vi skulle ta fatt på den lange hjemmreisen. Vi reiste samme ruten hjemm mens dei andre valgte å kjøre gjennom Danmark og Sverige hjemm. Det ble atter en behagelig tur med Kiel ferjen der vi fikk handlet litt på taxfreen før vi ankom Oslo kl 10.00. Turen over til Vestlandet gikk fint og jeg var vel hjemme i Sauda ca kl 19.00. Det hadde atter en gang vært en begivenhets tur og vi får bare håpe at vi får tatt turen 2013 også.

Nyeste kommentarer

04.03 | 20:34

Hei!
Ta kontakt med Hans Jørgen Mathisen som er formann i Norsk Undulat Klubb han bor i Fredrikstad og han kan helt sikkert hjelpe deg.
Mvh
Kjell Steinar

04.03 | 06:02

hei din side er flott... jeg ønsker meg utstill.undulat 5uker gutt normal-grønn.kan du hjelpe meg. jeg bor i SKI og kan hente i hele Østlands-området mvh

27.12 | 12:55

Hej Tor

Har du Antrasit du vil sælge?

24.04 | 15:07

Så kul hjemmeside