Tor Even 2012

Volieren ut i brakka til Tor Even.

Hekkebura ute i brakka.

Her er dommeren Kjell igang,

Hekkeburene ned i kjelleren.

Tre reisesyke kamerater klar for tur til Kassel.

Besøk hos Tor Even Graasvold november 2012.

I forbindelse med turen til AZ utstillingen i Kassel 24-25 november tok vi dvs. Kjell Olsen, Geir Hovland som var nye i reisefølget og undertegnede iår som tidligere en stopp med innlagt overnatting hos Tor Even på Åmdalsverk i Telemark før turen gikk videre med Tor Even med i reisefølget. Som alltid vart vi godt mottatt med god mat og drikke og fulgepraten gjekk livligt til seint på kveld. Tor Even har en gammel brakke der han har en del av fuglene sine, han har også et rom i kjellern der han har endel fugler. Tor Even ble i 2012 Norgesmester og jeg må si at her er det meget høy standard på fuglene. Tor Even må vel sies å være en mann som har vært opptatt av farger og han har vel det største utvalget av variterer Norge. Her var det både Texas Clearbody, Danskbroket, Lutino, Antrasitt, Spangle som jeg kommer på nå i farten. Men som sagt han har et stort utvalg så det er sikkert mye jeg ikke har fått med meg. Det er virkelig moro å gå rundt med Tor Even i fugleromma hans, han kjenner så si vær fugel og kan fortelle om hele slekta til fugelen. Dette må sies å være imponerende da han kjøre langtransport og er borte mesteparten av uka. Kvelden gjekk fort og vi skulle jo reise videre tidlig neste dag så kvelden ble jo ikke så alt for sein før vi fant sengene. Jeg må si att det atter en gang har vært en stor opplevelse å få oppleve Tor Even og Astrid sin gjestefrihet og ikke minst fått sett og diskutert alle fuglene hans. Takker så meget for god mat å drikke og ikke minst fuglepraten.

Børge Roest Kristensen 27.12.2017 12:55

Hej Tor

Har du Antrasit du vil sælge?

| Svar

Nyeste kommentarer

04.03 | 20:34

Hei!
Ta kontakt med Hans Jørgen Mathisen som er formann i Norsk Undulat Klubb han bor i Fredrikstad og han kan helt sikkert hjelpe deg.
Mvh
Kjell Steinar

04.03 | 06:02

hei din side er flott... jeg ønsker meg utstill.undulat 5uker gutt normal-grønn.kan du hjelpe meg. jeg bor i SKI og kan hente i hele Østlands-området mvh

27.12 | 12:55

Hej Tor

Har du Antrasit du vil sælge?

24.04 | 15:07

Så kul hjemmeside