Kassel tur 2010

Bilde ta over Røldalfjellet på vei østover til Tor Even

Fredagkveld var vi ut og spiste med var danskevenner fra DUK

Fredagskveld med våre danskevenner fra DUK

Tor Even i kø lørdagsmorgen

Premiereolen med utstillingsundulater og som ifjor var det Jo Mannes som vant

Beste fugel og beste ungfugel

Her var mange reoler med mange flott fugler å se

En nydelig han

En toppet undulat

Jeg må si jeg ble fascinert av de undulater med topp

Som dere ser var det hele tiden folk som diskuterte fuglene

Her kunne vi få ta araar i nærsyn

Til og med linerler stille de ut i Tyskland

Dompaper blir og utstilt

Her er en ørn, husker ikke hva den heter. Denne satt i en voliere vi kunne gå inni, her satt der og diverse ugler og falker.

Her er vi inne i en voliere med diverse vadefugler

Sorte svaner

Ender sittende på en pinne

Som seg hør og bør tar jeg også en tur og ser på kanariene

Premie bordet med kanari

Kan ikke unngå å ta et bilde av alle de flotte orkideene som og er utstillt

Etter turen i 2009 bestemte vi oss ganske snart for ta en tur til Bundesschau Kassel i 2010 også, desverre kunne i Kjell Olsen bli med oss iår slik at det bare ble meg og Tor Even Graasvold. Men vi hadde en meget flott tur. Det vart iår som ifjor en tur innom Tor Even på Åmdals Verk med innlagt overnatting før vi tidlig torsdagmorgen kl 08.00 reiste fra Larvik til Hirshals. Vi reise derifra ned til Benny Nielsen der vi etter å ha sett på hans flotte fugler og fuglehus, og spist en god middag reiste til Mariager der vi hadde bestilt overnatting. Tidlig neste morgen gikk turen videre til Kassel der vi avtalt å møte våre venner i DUK for å gå ut å spise en fellesmiddag. Det vart en hyggelig kveld med god mat og god drikke, før vi retunerte tilbake til hotellet der det ble en del fugleprat og der vi også møte våre engelske venne fra ifjor. Vi var tidlig oppe neste dag for komme oss tidligst mulig til utstillingen. Vi var og iår mer forberedt på alle inntrykkene vi ville få og vi ble vel ikke så imponert over kvaliteten iår som vi var i fjor. Mulig fordi kvaliteten i Norge har hevet seg så mye de siste år att vi stiller større krav til fuglene. Men vi fikk da handlet det vi skulle, vi hadde handleliste med oss iår, slik at vi skulle få med oss alt. Lørdag kveld spiste vi en god fellesmiddag med våre venner fra DUK Krest7 som hadde en fellestur der vi var invitert med da vi er medlemmer der. Det vart deretter en del fugleprat før vi tok tidlig en kveld. Søndagmorgen fant vi ut at vi hadde på tross av handleliste hadde glemt en del ting på messa så vi tok en tur ned for å shoppe resten og der fikk vi også også mulighet til å hilse på Jo Mannes med frue. Hjemmreisen gikk fint med samme rute som ifjor. Hjemme i Sauda Kl 16.00. mandag ettermiddag. Jeg håper at vi får muligheten til å reise i 2011 også, og at vår kjære venn Kjell Olsen og får mulighet til å være med. Du var savnet.

Nyeste kommentarer

04.03 | 20:34

Hei!
Ta kontakt med Hans Jørgen Mathisen som er formann i Norsk Undulat Klubb han bor i Fredrikstad og han kan helt sikkert hjelpe deg.
Mvh
Kjell Steinar

04.03 | 06:02

hei din side er flott... jeg ønsker meg utstill.undulat 5uker gutt normal-grønn.kan du hjelpe meg. jeg bor i SKI og kan hente i hele Østlands-området mvh

27.12 | 12:55

Hej Tor

Har du Antrasit du vil sælge?

24.04 | 15:07

Så kul hjemmeside