Geir 2013

Geir viser oss utvolierene til Kongeparakittene.

Her studere Ragnar og Leif fuglene som sitter i volierene til Geir.

Her noen av dei flotte fuglene Geir hadde.

Her fleire av godbitene.

Får håpe at du får bedre plass slik at dei flotte fuglene kommer til sin rett.

Her blir det nok ein handel ser det ut som.

Et par av Geir sine flotte Kongeparakitter.

Besøk hos Geir Hovland januar 2013!

Etter at det ble endel tull med leveranser av frø ble vi nødt til å ta en tur ned til Sirevåg for å hente frøene selv. I den forbindelse planla vi å ta en tur til vår gode kamerat Geir som bur i Egersund. Vi dvs. Kjell Olsen, Leif Olsen, Ragnar Heggheim og undertegnede. Vi godt motatt med god mat og drikke før turen gikk ut til Geirs fuglehus og her var det ikke bare undulater å se. Geir har en av Norges størrste samling av skjeldne Konge Parakitter og jeg må jo innrømme at jeg ble litt misunnlig, jeg kunne godt tenkt meg noen par av disse. Men det var undulatene vi var kommet for å se og jeg må si at vi ikke ble skuffet over kvaliteten som satt her. Det var en mengde med fugler og her satt dei i volierer etter års ringer og vi kunne tydeligt se at kvaliteten hadde hevet seg betraktig dei siste årene. Geir har jo kjøpt inn en god del fugler med god avstammning dei siste år, så han kommer til å bli en hard konkurrent i årene fremover. Fuglepraten gikk livligt og jammen ble det ikke handel på noen også. Etter en kopp kaffi i Geir sin vakre hagestue gikk turen videre til Sirevåg der vi hente frøene våre før vi tok turen videre til Svein Inge. Jeg må jo si at det var en opplevelse å få besøke Geir og ikke minst få se alle dei flotte fuglene som satt der.

Nyeste kommentarer

04.03 | 20:34

Hei!
Ta kontakt med Hans Jørgen Mathisen som er formann i Norsk Undulat Klubb han bor i Fredrikstad og han kan helt sikkert hjelpe deg.
Mvh
Kjell Steinar

04.03 | 06:02

hei din side er flott... jeg ønsker meg utstill.undulat 5uker gutt normal-grønn.kan du hjelpe meg. jeg bor i SKI og kan hente i hele Østlands-området mvh

27.12 | 12:55

Hej Tor

Har du Antrasit du vil sælge?

24.04 | 15:07

Så kul hjemmeside