Svein Inge 2013

Ragnar, Leif, Kjell Og Svein Inge studere et par.

Hekkereolen til Svein Inge.

Volieren til Svein Inge.

Nok et bilde fra volieren.

Som den gamle dommer han er viste Svein Inge oss hvordan en fugel skal se ut.

Besøk hos Svein Inge Johnsen i januar 2013!

Etter at vi hadde vært å hentet frø i Sirevåg tok vi turen innom Svein Inge i Stavanger. Svein Inge er ilag med Leif Olsen dei eneste æresmedlemmene i NUK. Svein Inge bor nesten midt i byen og har fuglene i et rom i kjelleren. Svein Inge tok imot oss med nylaget kaffi og det ble endel fugleprat før turen gikk ned i kjellern. Her er det ikke den store mengden med fugler men til gjenngjeld kan man vel seie at kvaliteten på det som satt der var meget høy. Det er ikke så mange år siden Svein Inge kom tilbake i undulathobbyen etter noen års pause men det må seies at han har gjort et godt comeback. Han har blant annet vært Norgesmester fleire ganger og er alltid med å kniver i toppen på utstillinger. Svein Inge må vel seies å være et skilligt konkurannsemenneske. Svein Inge er og ein internasjonalt arenkjennt unulatdommer. Det må vel og nevnes at Svein Inge har vært en meget god speedwaykjører og har kjørt speedway helt fram til nå. Det må vel nevnes i denne sammenheng at Svein Inge ikke er noen ung mann.
Etter en god fugleprat i fuglerommet til Svein Inge var det tid til komme seg hjemmover til Haugalandet.

Nyeste kommentarer

04.03 | 20:34

Hei!
Ta kontakt med Hans Jørgen Mathisen som er formann i Norsk Undulat Klubb han bor i Fredrikstad og han kan helt sikkert hjelpe deg.
Mvh
Kjell Steinar

04.03 | 06:02

hei din side er flott... jeg ønsker meg utstill.undulat 5uker gutt normal-grønn.kan du hjelpe meg. jeg bor i SKI og kan hente i hele Østlands-området mvh

27.12 | 12:55

Hej Tor

Har du Antrasit du vil sælge?

24.04 | 15:07

Så kul hjemmeside