Bjarne 2011

Bjarne viser Sven Erik og Kjell noen flotte unger.

Tor Even ser noe interessant,

Bjarne henter fram noen flotte fugler.

2 Danske undulatdommere og 2 norske dommer aspiranter diskutere ivrigt.

Besøk på Nord Jylland 25.02-27.02.2011!

Når vi besøkte Benny Nielsen i november 2010 avtalte vi at vi skulle prøve å ta en ny tur ned til våre Nordjyske venner i løpet av vinteren og siste helga i februar var vi klar. Vi hadde planlagt en tur som omfattet besøk hos flere oppdrettere og en handletur innom PLL Volieren. Denne gangen fant vi (vi er som vanlig Kjell Olsen, Tor Even Graasvold og meg) det enklest å reise fra Kritiansand på fredag ettermiddag der vi plukket opp Tor Even for å ta ferjen til Hirshals der vi overnattet. Lørdagsmorgen gikk turen først til PLL Volieren for handel før vi reiste videre til Bjarne Christinsen i Aabybro, deretter reiste vi ned til Benny Nielsen i Farsø der vi overnattet hos han. Søndag reiste vi videre til Karl Juhl i Øster Hurup før turen gikk videre til Hirshals for å ta ferjen hjem til Kristiansand. Vi måtte igjen bare konkludere med att vi hadde hatt en vidunderlig helg der vi hadde blitt traktert med god mat, sett mange gode fugler og ikke minst møte mange hyggelige mennesker. Etter å tatt avskjed med Tor Even i Kristiansand gikk turen videre mot Haugalandet, det jeg etter å ha kjørt Kjell ut til Kopervik ankom leiligheten i Haugesund kl 06.45. Etter å ha sovet noen timer gikk turen videre hjem til Sauda der jeg ankom kl 20.00 mandag kveld.

Besøk Hos Bjarne Christensen!

Vi hadde alle tre veldig lyst til å besøke Bjarne som vi ikke hadde besøkt før, men som vi alle hadde hatt muligheten til å treffe før, og vi fikk nå muligheten til å stikke innom for å ta en kikk på hans fugler og en god fugleprat, Sven Erik Korgaard hadde og ta turen til Bjarne for å hilse på oss. Både Bjarne og Sven Erik er anerkjente undulatdommere og Kjell og Tor Even er aspiranter gjennom DUK for å bli godkjente som dommere, så det var interessant å høre på diskusjonene de hadde. Sven Erik skal og være dommer på Lansutstillingen våres til høsten. Vi ble som vanlig trakter med god mat og drikke før turen gikk vider til Benny Nielsen. Du kan se Bjarnes hjemmeside her Mona og Bjarnes Hjemmeside.

Nyeste kommentarer

04.03 | 20:34

Hei!
Ta kontakt med Hans Jørgen Mathisen som er formann i Norsk Undulat Klubb han bor i Fredrikstad og han kan helt sikkert hjelpe deg.
Mvh
Kjell Steinar

04.03 | 06:02

hei din side er flott... jeg ønsker meg utstill.undulat 5uker gutt normal-grønn.kan du hjelpe meg. jeg bor i SKI og kan hente i hele Østlands-området mvh

27.12 | 12:55

Hej Tor

Har du Antrasit du vil sælge?

24.04 | 15:07

Så kul hjemmeside